Service Reparatii Centrale Boilere Bacau

Reparatii Centrale Termice Bacau

Service Reparatii Centrale Boilere Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Bacau : Reparatii Centrale Termice Bacau.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul echipamentelor termice, de climatizare si de tratare a apei, SC TERMOPLUS SRL Bucuresti asigura prin punctul de lucru din Bacau servicii de ofertare, furnizare, intretinere si service pentru centrale termice, arzatoare (injectoare), generatoare de aer cald, chillere, statii de tratare apa, etc.

   Prin parteneriatele pe care le avem cu marea majoritate a producatorilor de echipamente termice, climatizare si de tratare a apei, impreuna cu societatile autorizate pentru a instala, pune in functiune, intretine si a desfasura activitati de service pentru aceste echipamente va putem asigura servicii de calitate, prompte, la preturi avantajoase.   

   SC Termoplus SRL Bucuresti este reprezentatul in Romania al Grupului Lamborghini Calor, producator de centrale termice, arzatoare, statii de tratare a apei, radiatoare, etc. precum si al producatorului de arzatoare pe gaz si combustibil lichid, CIB-UNIGAS Italia. Gama de materiale si echipamente de instalatii pe care o comercializam este insotita de un suport tehnic consistent, acumulat de-a lungul a 20 de ani de activitate. Avem deasemenea legaturi comerciale directe cu producatori de renume din Europa: Dungs, Fondital, Unical, Arca, Accorroni, Wilo, Honeywell, etc

Galerie foto