Service Reparatii Centrale Boilere Botosani

El-San-Termo Srl

Centrale Boilere Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Botosani: El-San-Termo Srl.

   Infiintata in anul 1997, EL SAN TERMO S.R.L. comercializeaza toate tipurile de centrale termice si instalatii electrice - sanitare - termice.
ASIGURAM: Proiectare, Executie, Punere In Functiune, Service.
   Folosim instalatii hidrotermice si componente de cea mai buna calitate: robinete, aerisitoare, aparate de control si masura, filtre, sisteme de incalzire pe gaz, curent electric, combustibil lichid si solid, vane , racorduri, legaturi, sisteme de montaj, etc.
   Colaboram cu furnizorii cei mai bine cotati pe piata: LAING, MOTAN, JUNKERS, IMMERGAS, VIESSMANN, RBM, ELDOM INVEST, DAKON, TERMOMAX, FOLEX, LAMBORGHINI.

   Pe parcursul anilor, din diverse motive, apar fenomene de coroziune sau de depuneri care pot afecta buna functionare a intregului sistem de incalzire a unei locuinte sau birou.
   Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.
   Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Produse

  • Centrale pe gaz
  • Boilere
  • Incalzire prin pardoseala
  • Incalzire electrica
  • Cazane pe lemne
  • Instaltii auxiliare

 

 

Galerie foto