Service Reparatii Centrale Boilere Brasov

Service centrale termice Brasov

Service Reparatii Centrale Boilere Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Brasov : Service centrale termice Brasov.

Service - Reparatii - Centrale Termice orice tip si model, la domiciliu  - Brasov
0756.644.868

reparatii centrale termice brasov

Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.
 Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Service-ul centralelor termice, inseamna totalitatea operatiunilor de intretinere si reparare cu sau fara schimbare de piesa a unei centrale termice si este de doua feluri :

  • service centrale termice in garantie si se refera la operatiunile de service desfasurate pe o centrala termica aflata in garantie la producator sau sub contract de intretinere sau garantie extinsa cu centrul de service autorizat, cum suntem noi SC Comfrig SRL.
  • service extragarantie care se refera la operatiunile de service desfasurate pe o centrala termica iesita din garantie si care nu are contract de intretinere, service, reparare cu un centru autorizat.

Servicii

  • reparatii centrale termice
  • revizii centrale termice
  • spalare chimica centrala termica
  • verificari tehnice periodice centrale termice
  • inlocuiri centrale termice

Galerie foto