Service Reparatii Centrale Boilere Bucuresti-Sector 5

Vest Grup Instal Srl

Centrale Boilere Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Bucuresti-Sector 5: Vest Grup Instal Srl.

Noi – S.C. Vest Grup Instal S.R.L, suntem o firma infintata in anul 2002 , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9904/2002, CUI RO14931629,cu o cifra de afaceri de peste trei millioane de euro.

Domeniul principal de activitate il constituie Lucrarile de instalatii interioare si exterioare. Activitatea principala a societatii fiind Lucrarile de instalatii sanitare, termice, ventilatii, climatizare si electrice, si Lucrari de bransamente externe si posturi transformare. Practic societatea noastra ofera lucrari de instaltii "LA CHEIE".

Suntem o firma cu peste 40 de angajati cu inalt grad de calificare si experienta de peste 8 ani in domeniul complex al instalatiilor.

Vest Grup Instal S.R.L poate executa, prin reprezentatii proprii sau in colaborare, lucrari complete de instalatii (termice, venttilatii, climatizare, sanitare, electrice).

Vest Grup Instal S.R.L este in continua dezvoltare in vederea prestarii serviciilor din domeniul instalatiilor pe baza unor valori fundamentale:

- respect si integritate

- profesionalism si calitate.

Stabilitate firmei este rezultatul unui management dinamic, ce se bazeaza pe eforturile combinate si cooperarea membrilor firmei, care isi indeplinesc responsabilitatile cu determinare, profesionalism si incredere, ceea duce la adaugarea unui plus de valoare calitatii muncii desfasurate.

Galerie foto