Service Reparatii Centrale Boilere Slobozia

COMFRIG

Centrale Boilere Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Slobozia: COMFRIG.

Inca de la infiintarea firmei si pana in prezent ,SC Comfrig SRL ,promoveaza si furnizeaza atat solutii ,cat si echipamente de climatizare si servicii pentru instalatii,tinand pas cu noile tendinte din domeniu .
Solutiile noastre pentru aplicatiile in tehnica de aer conditionat si sisteme de ventilatie,sunt dezvoltate prin atenta alegere a materialelor si produselor si bineinteles prin stransa colaborare cu experti in domeniu.

Sistemele de climatizare sunt de doua tipuri:
- de mica capacitate,pentru apartament sau birouri;
- de mare capacitate, prin tubulatura ALP sau flexibila, izoterma sau Chiller cu ventiloconvectori, aeroterme industrial, inclusive camera si agregate frigorifice, suflante, etc.

1. Divizia Radiatie: 
- Tuburi radiante
- Panouri radiante

2. Divizia Aer Cald:
- Generatoare aer cald suspendate
- Generatoare aer cald de pardoseala
- Termoconvectoare
- Destraficatoare
- Perdele de aer cald

3. Divizia Climatizare:
- Produse de ventilatie (umidificatoare,recuperatoare de caldura,ventilatoare,perdele de aer,accesorii tubulatura,clapete antifoc,reglare presiune,reglare debit )
- Chiller

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu produse de calitate si solutii complete in ventilatie si climatizare pentru orice tip de spatiu ,indiferent de destinatie .

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii tehnice! Mai multe detalii si pe site-ul oficial www.comfrigshop.ro

Galerie foto