Service Reparatii Centrale Boilere Zalau

Service Centrale SC Dcdserv SRL

Service Reparatii Centrale Boilere Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Zalau : Service Centrale SC Dcdserv SRL.

DCD SERV SRL a fost infiintata in anul 2005. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.

Obiectivul nostru:  proiectare si executia de lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, incalzirii centrale, climatizarii, asigurarea garantiei si service-ului post garantie.

Personalul nostru: cu o echipa de conducere cu peste 10 ani de experienta si sustinuta pe partea de executie de persoane tinere si bine pregatite, personalul nostru se remarca prin profesionalism si flexibilitate.

Pornim de la convingerea ca Dcdserv SRL trebuie sa serveasca cu onestitate si profesionalism necesitatile clientilor, urmand imbunatatirea randamentului instalatiilor si reducerea costurilor de exploatare.

Dotarea tehnica: Pentru asigurarea nivelului calitativ dorit al lucrarilor si cresterea productivitatii, urmarim ca echipele noastre sa fie dotate cu scule, aparate de masura, dispozitive si echipamente de lucru moderne si sa aplicam ultimele tehnologii in domeniu. 

  Din ce in ce mai multi oameni renunta la caldura oferita de sistemul public de energie termica alegand o varianta mult mai independenta si avantajoasa : instalarea unei centrale termice in apartament.
  Periodic centralele termice au nevoie de ajustari pentru o buna functionare si pentru siguranta, un cost redus si mai multa eficienta. Cel mai adesea este bine ca acestea sa fie instalate impreuna cu un termostat, astfel se va economisi din toate punctele de vedere. 

  Pentru a putea fi instalate, centralele trebuie sa poarte avizul ISCIR, in termen de valabilitate.

  • Montarea lor va fi facuta numai de catre o firma avizata ISCIR.
  • Normele acestei autoritati mai impun si verificarea tehnica a tuturor centralelor la fiecare doi ani.
  • Autorizatia de punere in functiune trebuie acordata, gratuit, de catre vanzator (verificati la cumparare).
  • Evacuarea in atmosfera a fumului se face cu conditia obligatorie de a lua masurile necesare ca noxele continute de gazele de ardere, dupa patrunderea in atmosfera si dispersia lor, sa se incadreze in limite admise pentru concentratiile din aer si de la sol.