Service Reparatii Centrale Boilere Arad

TERMO ONE SERVICE SRL

Service Reparatii Centrale Boilere Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Arad : TERMO ONE SERVICE SRL.

TERMO ONE SERVICE SRL
Autorizare ISCIR centrale termice pe gaz, Verificari Tehnice Periodice (VTP)
Vanzare - Montaj Termostate centrale termice
0770.240.240 

TERMO ONE SERVICE SRL va ofera verificari tehnice periodice, autorizare centrale termice pe gaz, precum si montarea termostatului de ambianta centrale termice, pe raza judetului Arad, la domiciliul clientului. Pe parcursul anilor, din diverse motive, apar fenomene de coroziune sau de depuneri care pot afecta buna functionare a intregului sistem de incalzire a unei locuinte sau birou.

verificari tehnice periodice centrale arad

Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.

Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

montaj termostate centrale arad

Servicii

  • Verificari tehnice periodice (VTP) centrale termice
  • Autorizare centrale termice pe gaz la cel mai mic pret. Valabilitate autorizare ISCIR: 2 ANI. 
  • Vanzare si montaj termostat de ambient Logictherm model C3RF (fara programare) sau C7RF (cu programare pe zile si ore).
  • Intretinere centrale termice

Galerie foto