Service Reparatii Centrale Boilere Arad

Service centrale termice Arad

Service Reparatii Centrale Boilere Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Arad : Service centrale termice Arad.


Autorizare ISCIR centrale termice pe gaz, Verificari Tehnice Periodice (VTP)
Vanzare - Montaj Termostate centrale termice

Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.

Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

 

Servicii

  • Verificari tehnice periodice (VTP) centrale termice
  • Autorizare centrale termice pe gaz la cel mai mic pret. Valabilitate autorizare ISCIR: 2 ANI. 
  • Vanzare si montaj termostat de ambient Logictherm model C3RF (fara programare) sau C7RF (cu programare pe zile si ore).
  • Intretinere centrale termice