Service Reparatii Centrale Boilere Calarasi

TERMOSTAL SRL

Service Reparatii Centrale Boilere Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Calarasi : TERMOSTAL SRL.

Termostal SRL
Verificari tehnice periodice si reparatii centrale termice Calarasi
0723.353.230 / 0723.353.229

Despre Noi

 centrale termice calarasiTermostal SRL este o firma cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii tehnice de natura sa asigure o buna functionare a centralelor termice precum si siguranta in functionare a acestora. Avem parteneriate pe termen lung cu cei mai mari producatori de centrale din Europa (sau cu reprezentanti ai acestora) cum ar fi: Ferroli, Ariston, Viessmann, Vaillant, Protherm, Saunier Duval, Immergas sau Lamborgini.

Acest lucru ne asigura un acces rapid la informatia tehnica necesara desfasurarii activitatii de service centrale termice, precum si accesul la piese de schimb originale, purtatoare de garantie. Asadar, suntem o echipa de profesionisti care ofera un pachet complet de servicii pe piata centralelor termice: punere in functiune, verificare tehnica periodica, constatare, service, reparare, revizie, spalare chimica.

   vtp centrale termice calarasiEste foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz. 

  Service inseamna totalitatea operatiunilor de intretinere si reparare cu sau fara schimbare de piesa a unei centrale termice si este de doua feluri:

 • service centrale termice in garantie si se refera la operatiunile de service desfasurate pe o centrala termica aflata in garantie la producator sau sub contract de intretinere sau garantie extinsa cu centrul de service autorizat
 • service extragarantie care se refera la operatiunile de service desfasurate pe o centrala termica iesita din garantie si care nu are contract de intretinere , service, reparare cu un centru autorizat.

  Putem oferi servicii si in ceea ce priveste intretinerea centralei termice, si functionarea corecta a acesteia, si centrala va trebui verificata cel putin odata la doi ani.   Aceasta este verificarea tehnica periodica, si poate asigura o functionare in conditii normale a centralei termice pe care ati achizitionat-o. Pentru asta in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva avantaje a acestor lucrari de intretinere si verificare a centralelor termice de toate tipurile:

 • se pot imbunatati semnificativ performantele de functionare a centralei termice
 • se pot reduce mult facturile pentru functionarea optima si economica a centralei
 • se poate prelungi durata de viata a acesteia
 • se pot identifica unele probleme, si se pot face reparatiile la timp
 • puteti avea garantia lucrarii, si veti fi in siguranta odata ce centrala termica este verificata.

Servicii

 • Instalare centrale termice si echipamente de incalzireservice centrale calarasi
 • Montaj centrale termice
 • Service centrale termice: Viessmann, Ariston, Ferroli, Bosch, Atmos, Viadrus, Protherm in garantie si postgarantie
 • Reparatii centrale termice si intretinere echipamente de incalzire
 • Punere in Functiune si Verificari tehnice periodice pentru centrale termice

Galerie foto