Service Reparatii Centrale Boilere Campina

Service Centrale Termice Campina

Service Reparatii Centrale Boilere Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Campina : Service Centrale Termice Campina.

  S.C. OVIX INSTAL S.R.L. s-a infiintat in anul 2002, avand ca principala activitate lucrarile de instalatii termice, sanitare, de canalizare si de aer conditionat. Una dintre activitatile secundare ale societatii, complementara activitatii principale, este comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire. De la infiintare, societatea si-a fixat ca obiectiv initial obtinerea statutului de lider local pe piata lucrarilor de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Dupa aproape 8 ani de functionare, societatea se afla in randul principalilor executanti de lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat pe plan local si zonal.
  Totodata, vanzarile de echipamente si furnituri de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire au inregistrat valori mari an de an, detinand ponderea de 84,26% din cifra de afaceri a societatii pe 2009, fapt care certifica un sector de piata care trebuie atacat si pe viitor in scopul majorarii cifrei de afaceri.
Pentru atingerea obiectivelor si realizarea indicatorilor economici prognozati, S.C. OVIX INSTAL S.R.L. beneficiaza de aportul unei echipe de management profesionista, cu expertiza in domeniul instalatiilor sanitare si termice, precum si de personal calificat si autorizat pentru exectutia lucrarilor de instalatii. Societatea acopera un segment larg al pietei de specialitate, are vad comercial, detine surse financiare stabile si prin optimizarea activitatilor de aprovizionare si desfacere a marfurilor poate deveni colaboratorul cel mai agreat al dumneavoastra.
  Centralele termice reprezinta o sursa de caldura bazata pe conversia unei forme oarecare de energie in energie termica .
  Forma primara de energie cea mai utilizata se bazeaza pe arderea directa a carbunelui,a gazului metan sau lichefiat, a pacurei, intr-o masura mai mica, a lemnului, a deseurilor de lemn sau a utilizarii curentului electric .Se pot utiliza de asemenea surse alternative (biogaz, energie solara, eoliana ) .
  In alcatuirea unei centrale intra : cazanele, pompele, elementele de legatura si distributie, elementele de evacuare a produselor arderii, instalatiile de automatizare .
  Pentru a putea alege o centrala termica cat mai apropiata de nevoile dumneavoastra, trebuie in primul rand sa stiti care sunt tipurile de centrale termice si modul in care se utilizeaza ele. Exista mai multe criterii de clasificare pentru centrale termice, cel mai important fiind tipul de tiraj:
- Centrale termice cu tiraj natural
- Centrale termice cu tiraj fortat
- Centrale termice cu tiraj fortat in condensatie

Servicii

CENTRALE TERMICE

  • CU TIRAJ NATURAL
  • CU TIRAJ FORTAT
  • CU TIRAJ FORTAT IN CONDENSATIE

CENTRALE TERMICE PE LEMNE

  • SIMPLE
  • CU GAZEIFICARE

CENTRALE ELECTRICE
BOILERE ELECTRICE
BOILERE TERMOELECTRICE

Galerie foto