Service Reparatii Centrale Boilere Constanta

Service Centrale Termice Constanta

Service Reparatii Centrale Boilere Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Constanta : Service Centrale Termice Constanta .

Service Centrale Termice Constanta -
Service - Revizii - Intretinere centrale termice | Verificari Tehnice Periodice | Spalari Chimice

vtp centrale termice constanta

Inginer autorizat ISCIR -  efectueaza reparatii si lucrari de intretinere pentru orice model de centrala termica (Ariston, Ferroli, Viessmann, Motan, Protherm etc), fie ea electrica, pe lemne sau pe gaz (clasica sau cu condensare) pe raza judetului Constanta. Oferim verificari tehnice periodice, inclusiv cele la doi ani precum si spalari chimice cu scule si solutii profesionale.

Pentru siguranta ta este foarte important sa respecti instructiunile de utilizare puse la dispozitie de producatorul centralei termice si de firma care a efectuat lucrarile de punere in functiune. In cazul in care constati un defect va trebuie sa opresti imediat instalatia si sa contactezi un prestator autorizat ISCIR, care va si repune sistemul in functiune, odata remediata situatia.

service centrale termice constanta

Pe parcursul anilor, din diverse motive, apar fenomene de coroziune sau de depuneri care pot afecta buna functionare a intregului sistem de incalzire a unei locuinte sau birou.

reparatii centrale termice constanta

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice. Curatarea filtrului presupune spalarea filtrului de impuritatile din apa, eventual schimbarea sitei si completarea cu saruri menite sa purifice apa. Caloriferele vor fi verificate sa nu curga, sa aiba turul si returul bine reglate pentru a permite o incalzire eficienta si sa fie bine aerisite. In caz contrar, exista riscul ca o parte dintre elementii caloriferului sa ramina neincalziti din cauza golurilor de aer.

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza la un interval de maxim 2 ani. In general se recomanda ca verificarile sa fie facute de doua ori pe an, toamna si primavara, adica inainte si dupa oprirea incalzirii prin intermediul centralei termice. Pe scurt, o verificare periodica cuprinde in primul rind masurarea emisiilor de gaze si a debitului cu ajutorul analizorului de gaze, precum si curatarea filtrului dar si aerisirea caloriferelor.

Servicii

  • Verificare Tehnica Periodica (VTP) centrale termice
  • Revizii - Reparatii centrale termice electrica, pe lemne sau pe gaz
  • Intretinere centrale termice
  • Spalari chimice cu scule si solutii profesionale
  • Asiguram piese de schimb
  • Se acorda garantie pentru lucrarile efectuate

Galerie foto