Service Reparatii Centrale Boilere Deva

Service Centrale Termice Deva

Service Reparatii Centrale Boilere Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Deva : Service Centrale Termice Deva.

Cazanele pe lemne cu gazeificare sunt din otel, cu functionare pe combustibil lemnos (combustibil solid) pe baza principuluigazeificarii, fiind dotate cu un ventilator de aer, care asigura alimentarea cu aer de combustie a camerelor de ardere. Cazanele din lemne cu gazeificare reprezinta o solutie benefica pentru asigurarea incalzirii spatiilor si asigurarii apei calde menajere de la pensiuni, hoteluri, cladiri de birouri, case, cladiri comerciale.

Pentru toate modelele de centrale termice pe lemne si boilere asiguram montarea si service la cele mai inalte standarde de calitate. Realizam instalatii termice. Detinem autorizatii pentru instalarea, montarea si punerea in functiune pentru toate modelele de centrale termice pe lems si boilere. Ca o alta activitate a noastra, mentionam ca realizam si porti / garduri din fier forjat.

Galerie foto