Service Reparatii Centrale Boilere Focsani

Service Centrale Termice Focsani

Service Reparatii Centrale Boilere Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Focsani : Service Centrale Termice Focsani.

Firma S.C. TermoDoctor S.R.L. a fost infiintata in februarie 2014, avand ca obiect principal de activitate lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat, precum si activitati de testari si analize tehnice.Activitatea societatii se desfasoara cu precadere in judetele Vrancea, Galati si Braila. Punem la dispozitia clientilor o gama variata de lucrari de montaj, service, revizii si verificari tehnice periodice pentru: centrale murale, cazane pe lemne si peleti, aparate de aer conditionat si panouri solare. Firma urmeaza sa preia activitatea de service echipamente termice a SC Dedeman SRL Focsani.

S.C. TermoDoctor S.R.L. este o firma cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii tehnice de natura sa asigure o buna functionare a centralelor termice precum si siguranta in functionare a acestora. Asadar, suntem o echipa de profesionisti care ofera un pachet complet de servicii pe piata centralelor termice: punere in functiune, verificare tehnica periodica, constatare, service, reparare, revizie, spalare chimica.

Ofera solutii optime pentru realizarea proiectelor de instalatii in constructii civile si industriale. Compania asigura servicii de reparatii in garantie si extragarantie. Punem foarte mare accent pe relatiile pe care le dezvoltam cu partenerii, colaboratorii si clientii nostri. Pe langa produse, oferim de asemenea consultanta gratuita de specialitate pentru a ne asigura ca acestia achizitioneaza echipamentele potrivite. De la infiintare, societatea si-a fixat ca obiectiv initial obtinerea statutului de lider local pe piata lucrarilor de instalatii termice.

Galerie foto