Service Reparatii Centrale Boilere Motru

Service Centrale Termice Motru

Service Reparatii Centrale Boilere Motru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Motru : Service Centrale Termice Motru.

Activitatea principala a societatii fiind lucrarile de instalatii sanitare, termice, ventilatii, climatizare si electrice, si lucrari de bransamente externe si posturi transformare. Practic societatea noastra ofera lucrari de instaltii "LA CHEIE".

Societatea are un numar de 74 de angajati din care 4 sunt persoane care asigura conducerea firmei la diverse niveluri. SC TEHNOINSTAL SRL, in present este una din firmele de referinta in domeniul lucrarilor de instalare, montare, punere in functiune autorizare, service garantie si postgarantie a echipamentelor de incalzire central care functioneaza cu conbustibili solizi, lichizi sau gazosi, pentru diverse configuratii solicitate de client, inclusive echipamente neconventionale panouri salare, pompe de caldura e.t.c.

SC TEHNOINSTAL SRL este autorizata in urmatoarele domenii:

- montare, punere in functiune, reparare si intretinere instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane si instalatii de automatizare pentru centrale termice;

- instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incediilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera;

- instalare, montare, reparare la - cazane de apa calda avand 400 kW<Pmax≤5000 kW.

- cazane cu abur de joasa presiune avand 0,6 t/h< Qmax ≤2 t/h.

- instalare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare la cazane de apa calda cu P ≤ 400 kW.

- instalare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibil cu P  ≤ 400 kW.

- instalare, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare la arzatoare de combustibili gazosi si lichizi avand Pmax ≤ 10000 kW.

Galerie foto