Service Reparatii Centrale Boilere Piatra Neamt

Reparatii Centrale Termice Piatra-Neamt

Service Reparatii Centrale Boilere Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Piatra Neamt : Reparatii Centrale Termice Piatra-Neamt.

 

Echipele noastre efectueaza montaj-instalare, punere in functiune si service pentru toate tipurile de convectoare, cat si pentru centrale termice (murale si de pardoseala). 

Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului. Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.

  Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Servicii

  • Montaj centrale termice
  • Service centrale termice
  • Punere in functiune centrale termice
  • VTP / AF centrale termice

Galerie foto