Service Reparatii Centrale Boilere Ramnicu Valcea

Service Centrale Termice Rm. Valcea

Service Reparatii Centrale Boilere Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Ramnicu Valcea : Service Centrale Termice Rm. Valcea.

Firma noastra desfasoara activitate in domeniul instalatiilor termice si sanitare din 1998 si am reusit sa acumulam o buna experienta in montarea, instalarea, punerea in functie si utilizarea diferitelor utilaje producatoare de caldura, cazane sau panouri solare.

In domeniul caliatii am obtinut agrementarea firmei in 2005 conf. ISO 9001, apoi conf. ISO 14001 si OHSHS 18001 . Am obtinut avizul ISCIR pentru firma si personalul specializat din 2003. In intreaga activitatea desfasurata, am avut ca deviza promovarea pe piata a utilajelor de cea mai buna calitate, cu randamente superioare si in special a echipamentelor ce exceleaza din punct de vedere a parametrilor constructivi. 

Asfel am promovat cazanele produse de ACV Belgia,cum ar fi cele in condensatie Prestige, sau linia Heat Master cu dubla functionare, (produce a agent termic pentru incalzire si a apa calde menajera in boilerul propriu din inox cu rezultate ce exceleaza). Toate cazanele sunt utilizate in diferite aplicatii cum ar fi echiparea vilelor , blocurilor, hotelurilor, motelurilor, internatelor scolare, etc.
La cazanele Heat Master a fost realizate varaiante de cazane cu tiraj fortat pana la 200KW , ce nu necesita cos exterior, fiind dotate cu un chit special de evacuare fortata a gazelor. Aceste cazane cu tiraj fortat sunt recomandate acolo unde nu se pot monta cosuri exterioare.

Oferta generala de cazane cuprinde cazane de ultima generatie in condensatie cu randamente mult superioare ce micsoreaza costurile de utilizare cu 15-20%, cazane electrice in diferite variante de putere, pentru utilizari casnice sau industriale, cazane pe combustibil lemn cu gazeificare ( ASPIRO, AIREX, ATTACK) .

Putem oferii si monta echipamente complete de panouri solare cu boiler de acumulare pentru producerea apei calda sanitara, ce pot lucra in tandem cu centrale cu diferite tipuri de combustibil. Tabloul de comanda digital, a cazanelor ASPIRO si AIREX, poate comanda si functionarea panourilor solare aferente cand lucreza in tandem.

Ca solutii complementare pentru incazirea halelor, spatiilor industriale, propunem instalarea de panouri radiante montate pe tavane, aeroterme producatoare de agent termic, sau aeroterme ce functioneaza cu agent termic produs de centrale separate.

Putem sa punem la dispozitia clientilor, pompe de caldura pentru incalziri alternative, si pufere pentru acumulare. Pentru a completa oferta in domeniu, comercializam pompe, boilere, vase expansiune, tevi Cu si fitinguri, fitiguri OL sau fonta, accesorii, etc.

Atentie! Avem o bogata experienta la instalarea de centrale termice pe combustibil gazos, lichid, sau solid. Putem executa lucrari de montaj si punere in functie a cazanelor conform normelor ISCIR si dispunem de personal autorizat pentru obtinerea avizelor ISCIR de functionare, la lucrarile noastre sau la cele executate de terti. 

SISITEMUL INTEGRAT DE MANAGEMENT DOCUMENTAT SI IMPLEMENTAT IN CONFORMITATE CU STANDARDELE : SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 SI SR OH SAS 18001:2008 ESTE CUNOSCUT SI APLICAT IN TOATA ORGANIZATIA.

Galerie foto