Service Reparatii Centrale Boilere Satu Mare

AMD GRUP

Centrale Boilere Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Satu Mare: AMD GRUP.

AMD GRUP SRL a fost infiintata in anul 2001 si de atunci pana in prezent comercializeaza si instaleaza:

  • Instalatii si echipamente termice complete ce cuprind: microcentrale, centrale termice, cazane pe gaz, lemne,combustibil lichid; boilere electrice si pe gaz; radiatoare otel si aluminiu; sisteme solare, sisteme incalzire in pardoseala, pompe de caldura, etc.
  • Instalatii hidro complete ce cuprind: electropompe, pompe de recirculare, hidrofoare, robineti, contoare, tevi, racorduri, sisteme de canalizare, etc.
  • Instalatii sanitare complete ce cuprind: baterii sanitare, cazi de baie, cabine dus, mobilier baie, seturi de baie, etc.

Pentru toate produsele comercializate asiguram serviciile conexe: proiectare, livrare, montaj si service profesionist atat in perioada de garantie cat si postgarantie. De asemenea puteti sa beneficiati de serviciile firmei noastre (montaj, service) chiar daca produsele nu au fost furnizate de noi.

AMD GRUP SRL este intotdeauna la dispozitia clientilor cu o gama completa de servicii si produse in domeniul instalatiilor. Pe langa seriozitatea de care firma noastra a dat dovada mereu, noi oferim clientilor nostrii sprijinul de care au mereu nevoie in alegerea si proiectarea celor mai bune solutii.

Investim in calitatea serviciilor si pregatirea profesionala a angajatilor nostrii, pentru a putea raspunde prompt cerintelor si standardelor din ce in ce mai ridicate ale clientilor care ne trec pragul.
Consultanta si sfaturile pe care le oferim clientilor in diferite situatii pot fi puse la categoria relatii excelente dintre furnizor si client.

Galerie foto