Service Reparatii Centrale Boilere Sibiu

Service Centrale Termice Sibiu

Service Reparatii Centrale Boilere Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Sibiu : Service Centrale Termice Sibiu.

Service - Reparatii - Centrale Termice si Instalatii Sanitare Non-Stop

service centrale termice sibiuFirma noastra este autorizata pentru lucrari de instalare, verificari tehnice periodice, punere in functiune si service pentru centrale termice, precum si pentru instalatii sanitare, pe raza judetului Sibiu, la domiciliul clientului. Pe parcursul anilor, din diverse motive, apar fenomene de coroziune sau de depuneri care pot afecta buna functionare a intregului sistem de incalzire a unei locuinte sau birou.

Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.

Solutia la indemana pentru a evita viitoare pagube tot mai mari: mentenanta (curatarea si intretinerea) instalatiei interioare de incalzire (centrala termica, radiatoare, tevi).

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Servicii

Service centrale termice

  • VERIFICARI TEHNICE PERIODICE (VTP) centrale termice
  • Punere in functiune
  • Contracte de service pentru centrale termice
  • Service echipamente de aer conditionat tip split, duct, rooftop
  • Service chillere
  • Service pentru instalatiile de incalzire, aer conditionat, ventilatie, climatizare

Galerie foto