Service Reparatii Centrale Boilere Sighetu Marmatiei

SC Bazil SRL

Centrale Boilere Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Service Reparatii Centrale Boilere Sighetu Marmatiei: SC Bazil SRL.

Personalul nostru a urmat cursurile de specializare pentru montaj-instalare, punere in functiune si service pentru toate tipurile de convectoare, cat si pentru centrale termice (murale si de pardoseala). Cursurile pe care le-au urmat au fost organizate de reprezentantii in Romania ai firmelor producatoare. Acest fapt ne recomanda ca buni specialisti in acest domeniu.

  Echipele noastre sunt tinere, dinamice, dau dovada de profesionalism si inovatie. Incercam sa minimalizam neplacerile provocate de efectuarea lucrarilor la domiciliul clientilor lucrand curat si strangand molozul rezultat in urma gauririi peretilor. Pentru lucrarile efectuate realizam si proiectele aferente, atat pentru lucrarile termice si sanitare, cat si pentru cele electrice. Executam, atat la firme, cat si la persoane fizice, lucrari de calitate, acordand garantie, dupa caz. 

Galerie foto